Borkai-botrány: Két prostituáltat is előállítottak

  • narancs.hu
  • 2019. november 20.

Belpol

Ők is zsarolással próbálkozhattak.

Két prostituáltat is előállítottak a Borkai Zsolt szexvideós ügyével kapcsolatban – írja a Magyar Nemzet. A két nőt a Marina Part Lakóparkból vitték el, majd őrizetbe vették és inditványozták a hatóságok a kényszerintézkedést, tehát a letartóztatás elrendelését velük szemben.

A lap úgy tudja, a két letartóztatott nő azonos azzal a két huszonéves lánnyal, akik a közelmúltban lemondott győri fideszes polgármester horvátországi hajóutazásán szexuális szolgáltatást nyújtottak Borkainak és a felvételeken látható győri ügyvédnek, Rákosfalvy Zoltánnak.

Ahogyan arról a Narancs.hu is beszámolt előállítottak egy korábbi válogatott focistát a napokban, akit zsarolással vádolnak a hatóságok. A Magyar Nemzet arról ír, hogy a két prostitulált is megpróbálkozott a zsarolással.

Nemzeti Sport: Előállítottak egy volt válogatott focistát a Borkai-üggyel összefüggésben

Zsarolás és más bűncselekmények miatt folyik nyomozás. Előállították a hatóságok P. József korábbi válogatott labdarúgót zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt hétfőn, a Nemzeti Sport szerint az eljárás összefügg Borkai Zsolt győri polgármester szexvideójával. A lap azt írja, hogy Borkait hónapokkal ezelőtt kereste meg P.

Figyelmébe ajánljuk