Borkai Zsolt: Dézsi Csaba András megütött valakit háromszáz ember előtt

  • narancs.hu
  • 2024. március 26.

Belpol

Az állítólagos tettlegesség nyilvános rendezvényen történt, melyről videót látott a korábbi polgármester. 

„Erkölcsös magatartás-e az, hogyha botrányos módon, mondjuk, egy polgármester egy adott szituációban tettlegességig fajuló dolgot követ el?” – kérdezte Borkai Zsolt az ATV stúdiójában kedd reggel a Start című műsorban.

Borkai „az erkölcsösség kérdésében” beszélt, mellyel kapcsolatban úgy véli, szerinte nem áll „túlságosan rosszul” a polgármesterjelöltként induló ellenfeleivel szemben. A műsorban részt vevő újságírók nem értették, hogy mit ért erkölcsösség alatt, vagyis hogy erkölcstelenséggel vádolja-e a jelenlegi polgármestert, Dézsi Csaba Andrást.

Borkai egy darabig kerülte a témát, majd konkrét utalást tett állítólagos fizikai tettlegességre, melyet szerinte egy nyilvános rendezvényen Dézsi másfél évvel ezelőtt elkövetett. Az újságírók figyelmeztették, hogy ez „nagyon súlyos állítás”, erre Borkai azt mondta, az esetet háromszáz ember látta. Ő nem volt jelen, de videófelvételt állítólag látott az esetről. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?