Magyar Péter Varga Juditnak: Te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol

  • narancs.hu
  • 2024. március 26.

Belpol

Úgy véli, rágalmazásnak minősül, amit volt felesége írt róla, vagyis hogy állítólag bántalmazta házasságuk során. 

„A volt feleségem a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatásomra időzítve. Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek. Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni.Szerintem ne félj, az igazság felszabadít. Egy ország állna mögéd” – írja Magyar Péter a Facebookon. 

Magyar Péter kedd reggel közzétette a hangfelvételt, melyen ő és volt felesége, Varga Judit hallgató. Ebben a korábbi igazságügyi miniszter azt állította, hogy Rogán Antalék kihúzatták a Schadl-Völner-ügy nyomozati dokumentumaiból a róluk szóló részeket.

Varga szinte azonnal reagált a megjelent felvételre: mint írta, Magyar manipulál és hazudik, meg volt félemlítve, amikor a felvételen lévő állításokat tette. 

Gulyás Gergely sem hagyta szó nélkül a felvételt. Mint írta, sok hűhó semmiért, Magyar olyan, mint Márki-Zay Péter, annyi különbséggel, hogy utóbbi nem terrorizálta a feleségét. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint viszont Magyarnak lehetnek még hangfelvételei. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?