Bródy János felesége indul a választáson Juhász Péter csapatában

  • narancs.hu
  • 2024. május 13.

Belpol

Turizmussal és a lakhatási ügyekkel foglalkozna. 

A V. kerületben Juhász Péter polgármesterjelölt csapatában Bródy-Farkas Anita indul az 1. választókerület képviselői helyéért – vette észre a 24.hu

Független jelölt vagyok, több évtizedes menedzsmenti tapasztalattal, és államigazgatási főiskolai diplomával rendelkezem

– írta magáról Bródy-Farkas Anita bemutatkozásként Juhász internetes oldalán, ahonnan az is kiderül, hogy ő lesz a turizmussal és a lakhatással kapcsolatos ügyek felelőse. 

A lap felhívja rá a figyelmet, a bemutatkozásból kimaradt, az ismert zenész, az ellenzéki tűntetések rendszeres résztvevője, Bródy János felelége.

„Meggyőződésem, hogy a turizmusból fakadó többlet terheket lehet úgy kompenzálni az itt élők felé, hogy mindenki jól járjon. Turisták voltak, vannak, és még inkább lesznek, azonban mi itt élünk, és itt is fogunk élni – én azon fogok dolgozni, hogy minél jobban” – írta Bródy-Farkas bemutakozásában. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.