Egy fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákost

  • narancs.hu
  • 2023. január 30.

Belpol

"Könyörögni fogsz" - írta Eged István.

"Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz" - ezzel az üzenettel fenyegette meg Eged István Pétervására fideszes polgármestere Hadházy Ákost.

A független képviselő korábban alaposan körebjárta Eged munkásságát, amelyről nyilvánosan be is számolt. Talán ez lehet a probléma, de ezzel kapcsolatban Hadházy is csak tippelget. "Őszintén nem tudom, mivel bántottam meg a családját? Elmondtam, hogy ő maga 65 millió forintot kapott a kacsalábon forgó palotájára? Hogy a Magyar Falu programból a saját vadásztársaságának Ford pick-up terepjárót vásárolt? Hogy a horgásztó a feleségéé, és arra a területre épített a horgászegyesület 50 millióból(!) egy kétemeletes >>információs pontot<<? Hogy megírtam, hogy a fia vezeti a város hulladékszállító cégét?"- írta a képviselő Facebook-oldalán. 

Hadházy végül megjegyezte, nagyon sajnálja a település lakosait, ha a propaganda hatására újraválasztják majd polgármesterüket. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk