Együttműködést kötött az Indamedia és a Médiaworks

  • narancs.hu
  • 2023. február 7.

Belpol

Az Index értékesítésével is foglalkozó vállalat adaptációja számos kormánypárti médium online felületén is elérhető lesz. 

Az (Index értékesítésével is foglalkozó) Indamedia teljes képernyős, videós hirdetési megoldásának, az IndaSpotnak az adaptációja a Mediaworks portfólióján is elérhetővé válik – írja a Media1 egy közlemény alapján. 

Az Indamedia Sales 2021 júniusában élesítette saját fejlesztésű hirdetési megoldását, az IndaSpotot, amelyet videószpot alapú kampányokhoz terveztek, és egyfajta online reklámblokként működik. Megalkotásakor a cél egy olyan egyedi videós hirdetési megoldás létrehozása volt, amellyel több kereskedelmi célcsoportban maximalizálható a heti kontaktusszám.

Az IndaSpot adaptációja mostantól a számos kormánypárti lapot magában foglaló Mediaworks (KESMA) online kiadványain is elérhető lesz – az erről szóló megállapodást 2022 végén írta alá a két kiadóvállalat. Az IndaSpot naponta kétszer, a látogatók által leginkább preferált idősávokban lesz elérhető, írja a Media1. 

„Büszkék vagyunk arra, hogy slágertermékünket, az IndaSpotot a Mediaworks felületein is értékesíthetjük. Az együttműködés egyúttal elismerés az IndaSpotnak, amely 2022-ben több mint száz kampányban bizonyította hatékonyságát. A most megkötött megállapodásnak köszönhetően olyan egyedi megoldást nyújtunk a hirdetők számára, amellyel a videós hirdetéseiket a legnagyobb elérés mellett célzottan, pontosan mérhetően helyezhetik el” – mondta Abonyi Bernadett, az Indamedia Network portfólió igazgatója.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk