Elfogták a férfit, aki arra buzdította az embereket, hogy fejszével menjenek a Tisza Párt tüntetésére

  • narancs.hu
  • 2024. október 5.

Belpol

Elszámoltatása jelenleg is zajlik.

A BRFK munkatársai elfogtak egy férfit, aki az elmúlt hetekben a közösségi médiában arra buzdította az embereket, hogy fejszét vagy más szerszámokat vigyenek egy gyülekezésre – írja a police.hu.

Az elmúlt napokban a propagandamédia – leánykori nevén közmédia – híradásaiban sűrűn lehetett hallani egy férfiról, aki arra buzdít, hogy fejszével vagy más hasonló szerszámmal menjenek Magyar Péter szombati Kunigunda úti tüntetésére az MTVA-hoz.

Mint a rendőrség közleményéből kiderül, a médiában megjelent hírek alapján október 3-án hivatalból rendelték el a feljelentés kiegészítését. Közleményükben azt írják: „közérdekű üzem működésének megzavarására irányuló előkészület vétség miatt”. Október 4-én nyomozást is elrendeltek az ügyben.

Az eljárásban a BRFK rendőrei egy férfit előállítottak, lakását átkutatták, az elszámoltatása jelenleg is zajlik. A BRFK szerint bűncselekményt követ el, aki egy gyűlés békés jellegét megsérti.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében nem írta, hogy pontosan melyik eseményről van szó, csak azt, hogy egy általuk tudomásul vett gyűlésről van szó.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Magyar Péter bojkottot hirdetett "a propaganda minden csápja ellen"

  • narancs.hu

A Tisza Párt elnöke a közmédia épületét a Nemzeti Hazugságok Házának nevezte el az általa meghirdetett szombati tüntetésen. Az MTVA Kunigunda úti épülete előtt mondott beszédében arra buzdította a résztvevőket, vegyék nyakukba az országot: tudassák az emberekkel, mely csatornák tartoznak a propagandához, segítsenek letölteni valódi újságok appjait – mutassák meg minél többeknek a valóságot.