Elismerte Borkai, hogy ő látható a felvételeken

  • narancs.hu
  • 2019. október 7.

Belpol

Sajnálja és bocsánatot kért a családjától.

„A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, részben igen, valódiak. Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam, és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam és soha nem éltem illegális szerekkel. Bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció. Törvénysértést nem követtem el. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárást megindítását kezdeményezem.” – nyilatkozta Borkai Zsolt a Győr Plusz tévének.

A polgármester a videóban arról is beszélt, hogy lejáratókampány folyik ellene, ellenfelei évek óta megpróbálják megszerezni tőle a hatalmat.

„Számtalanszor bizonyítottam, hogy képes vagyok harcolni. Győr a vezetésem alatt kimagaslóan teljesített erős város lett. Nem adom harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni, képtelenek a fejlődést garantálni. Céljuk, hogy olyan nyomás alatt tartsanak, hogy visszalépjek jelöltségtől.”

Nem lépek vissza – jelentette ki, majd hozzátette, a győriek vasárnap eldöntik, hogy szeretnék-e közösen folytatni a 13 éve elkezdett munkát.

Borkai megszólalt: Megbánta, de nem lép vissza

IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http://www.atv.hu FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv_magyarorszag

Borkai pénteken először csak egy rövid, a blogon leírtakat hazugságnak minősítő kommentben reagált a róla megjelentekre, majd hétvégén egy családi fotót jelentetett meg, amelyhez azt írta: „Kitartunk. Jóban, rosszban.”

Neked ajánljuk