Ellopott egy medvét, de megbánta

  • narancs.hu
  • 2024. február 24.

Bűn

Tévedésből rabolta el a kávézó medvéjét egy ismeretlen. Bocsánatot kért.

Néhány napja tette közzé egy belvárosi kávézó tulajdonosa a szomorú hírt, miszerint egy taxiból kiugorva ismeretlenek elvitték a hely kabalaállatát. Nevezett Bernátot az autótba tuszkolták, majd a taxi elhajtott a helyszínről. A kávézó tulajdonosai feljelenetést tettek a rendőrségen és a közösségi médiában kezdték el keresni az óriási plüsállatot.

Két nappal később meglett Bernát. A történetet nem könnyű rekonstruálni, de nagy valószínűséggel a következő történhetett. A tolvaj valójában "tolvaj". A taxiból kipattanó impulzusvásárló azt hitte, lomtalanítás van, ezért ül a medve egy ajtó előtt a lépcsőn. Megörülvén a találatnak, magával ragadta a jószágot, ám pár nappal később hozzá is elért a kávézó tulajdonosok bejegyzése. A tettes töredelmes bocsánatkérő levelet írt, majd kitette a medvét a város egy pontján.

A megtalálók értesítették a rendőrséget, a kiérkező rendőrök pedig meghányták-vetették az ügyet. Végül nem kísérték be az állatot a kapitányságra, nem vettek fel tanúvallomást, ehelyett visszavitték Bernátot a tulajdonosoknak. A történetet a medve szemszögéből a BRFK Facebook-oldalán lehet elolvasni. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk