Érintette a kisgyerek lábát a zebrán áthajtó autó

  • narancs.hu
  • 2023. december 2.

Belpol

Budapest, Nagykőrösi út. Negyven centin múlt a gyerek élete. A kocsi fékezés nélkül száguldott tovább. 

Kis híján elütött egy babakocsit egy autó pénteken Budapesten, a XVIII. kerületben, a Nagykőrösi úton – írja a 24.hu, bemutatva a BpiAutósok Youtube-csatornájára feltöltött kamerafelvételt. 

A filmen, amelyet egy autó kamerája készített, az látszik, hogy egy anyuka tolja át a kisgyermeket a babakocsiban a zebrán. Az egyik sávban haladó autó átengedte őket, a következő sávban azonban fékezés nélkül, nagy sebességgel jött egy kocsi, és úgy hajtott át, hogy a kisgyermek lábát és a babakocsi szélét is érte a lökhárító, szerencsére, ahogy látszott, nem ütötte meg nagyon. 

A kocsi meg sem állt.

A videóhoz írt magyarázat szerint a felvételt megkapták a rendőrök, helyszíni jegyzőkönyvet készítettek, és eljárás indult a vezető ellen, cserbenhagyás miatt. A kisgyerek élete 40 centin múlt.

A 24.hu emlékeztet, a rendőrség beszámolója szerint négy nap alatt ötször ütöttek el zebrán átkelő gyerekeket, családokat Budapesten.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk