Ferencvárosban tűnt fel a bitcoin-bányász DK-s

  • narancs.hu
  • 2022. július 16.

Belpol

Baranyi Krisztina polgármester kibukott a korábban áramlopási ügy kapcsán távozó politikus, Borka-Szász Tamás megjelenése miatt.

"Jajj Istenem, mit vétettem én a DK-nak, hogy még a bitcoin bányászat miatt lemondott politikusukat is idehozták a nyakamra?!" – tette fel a kérdést Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a Facebook oldalán, miután a helyi Fidesz frakcióvezetőjétől megtudta, hogy a kerületi önkormányzatba ejtőernyőztetik Borka-Szász Tamást, aki korábban a VII. kerületben volt önkormányzati képviselő.

Baranyi szerint ha ez még nem lenne elég, ráadás, hogy a politikus egyenesen pénzügyi vezetői állást kap az önkormányzat egyik cégénél. Erről ráadásul már áprilisban döntött a kerület köztisztaságáért felelős cég igazgatója, de nem tájékoztatta a városvezetést.  

Úgy tűnik, Ferencvárosban már a sokat pletykált DK-MSZP összeolvadás is megvalósult, Kálmán Olga férjét és a bitcoinost is a helyi MSZP intézte nekünk – teszi hozzá Baranyi.

(Facebook/Baranyi Krisztina)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk