Hétfő reggel 7-re hirdettek tüntetést "a katáért és a reális rezsiért" a Margit hídhoz

  • narancs.hu
  • 2022. július 16.

Belpol

"Ami eddig történt az csak a bemelegítés volt. Most kezdődik az igazi ellenállás!" – ígérik a szervezők.

"Itt az ideje komolyan venni a dolgokat! Elég volt az utcabálból, fesztiválból, elég volt az influenszer politikusokból! Itt az idő, hogy a NÉP végre a kezébe vegye a sorsát és akkor és ott tüntessen, amikor és ahol igazán fáj Orbánnak és a kormánynak! Az este kezdődő és éjszakába nyúló tüntetésekkel nem bénul meg semmilyen intézmény, ami ennek a zsarnok bandának fájna! Ebből kifolyólag a tüntetésünket a kora reggeli órákban fogjuk kezdeni és szeretnénk kérni titeket, hogy a hatékonyság és a célok elérésének érdekében ti is csatlakozzatok hozzánk már az esemény kezdetekor!" – írják a hétfő reggel 7 órára, a Margit híd pesti hídfőjéhez meghirdetett tüntetés szervezői.

Hozzáteszik,

ami eddig történt az csak a bemelegítés volt. Most kezdődik az igazi ellenállás!"

Úgy fogalmaznak, nem ígérik, hogy már hétfőn megváltják a világot. "Valószínű több kitartásra lesz szükségünk. Ellenben megígérjük, hogy szerveze és koordináltan tartjuk majd az eseményeket, úgy hogy azoknak valóban legyen értelme!"

(Facebook/A NÉP a KATA-ért és a reális REZSIÉRT)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk