Fideszessé hamisítottak egy ellenzéki lapot Óbudán

  • narancs.hu
  • 2022. február 23.

Belpol

Szabó Tímeát próbálják gyalázni vele. 

Óbudán óriási példányszámban dobálnak a postaládákba egy Nyomtass te is!-fejléccel ellátott hamisítványt – íjra a mozgalom közleményben. Hozzáteszik, annál is inkább felháborító ez a megtévesztő kiadvány, mert szombaton Budapesten és Pest megyén kívül valamennyi választókerületben több mint 2000 aktivista indul el terjeszteni több százezer példányban a lap aktuális számát.

A hamisított kiadvány többek között az ellenzék közös jelöltjét, Szabó Tímeát gyalázza. „A Nyomtass te is! mozgalom mélységesen elítéli, hogy a Fidesz-vezette politikai oldal sunyi és törvénytelen módszerekkel él a választási kampányban is. Ezért feljelentést tesznek ismeretlen tettesek ellen, akik az impresszum nélküli kiadványt készítették és terjesztik” – közölték. 

A Nyomtass te is! bejegyzett hetilap, fejléce védett. Egy félbe hajtott A/4-es lapra nyomtatják azokat a híreket, amelyeket a kormány el akar hallgatni az emberek elől. Négy és fél éve minden héten megjelent, hogy eljussanak a kisfalvakba a propagandamentes hírek. Az újságot már több millióan ismerik és nagyon sokan fontos hírforrásnak tartják. Hivatalos Nyomtass te is! újságnak azonban csak az tekinthető, amely fel van töltve a nyomtassteis.hu portálra – áll a közleményben. 

A hamisításról a 444.hu korábban a nap folyamán beszámolt. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk