Fűrészt kapott Pokorni Zoltán utolsó polgármesteri munkanapjára

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 30.

Belpol

Emlékeztették a leköszönő polgármestert egy korábbi kampányigéretére. 

Hétfőn politikai akcióikról ismert Keresztény Zoltánék azt az idézetet ragasztották ki a XII. kerület önkormányzatának épületére, hogy: „az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak lefogjuk vágni a kezét” – szúrta ki a 444.hu. Az idézet a hétfőn utolsó polgármesteri munkanapját töltő Pokorni Zoltán mondta a 2010-es kampányban. Keresztényék az idézet mellé egy fűrészt rögzítettek.  

A lap megjegyzi, Pokorni Zoltán 2010-ben, a Fidesz alelnökeként azt ígérte a választási kampány során, hogy a közpénzlopáson kapott fideszesekkel különösen szigorúan fog elbánni.

„A Fidesz 14 éve van hatalmon, megszámlálhatatlanul sok fideszes nyúlt bele a kasszába, tulajdonképpen már nem is maradt kassza, amibe bele lehetne nyúlni, de mégis mindegyiküknek megvan még a keze” írta a Facebookon Keresztény az akció után.

A poszt szerint azért tettek ki egy valódi fűrészt is a falra, hogy Pokorni „nyugdíjas évei alatt elvégezhesse ezt a beígért munkát, és mindegyik párttársának levághassa a kezét, amelyik meglopta a közpénzt. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem tudunk olyan hosszú életet kívánni Pokorni Zoltánnak, hogy a sor végére érjen, de legalább kezdjük el.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk