Furgonból kidobott menekült halt meg Budapesten

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 27.

Belpol

Az RTL híre szerint harmincan utaztak a kilencszemélyes kocsiban. 

A budapesti Ferenc körúton az utcán feküdt, és nem adott életjeleket az az ember, akihez pénteken kora este riasztották a mentőket. 

A police.hu közleménye szerint nem sikerült újraéleszteni a férfit, már csak a halál beálltát tudták megállapítani, hat perccel fél nyolc előtt. A rendőrök is helyszíneltek, és bár idegenkezűségre nem utalt semmi nyom, a szűkszavú hírből látszott, nem csak arról lehet szó, hogy egy járókelő  rosszul lett és összeesett, mert a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított segítségnyújtás elmulasztása miatt. 

Az RTL Klub híradója szerint az esetnek több szemtanúja is volt, közöttük egy kisgyermekes anyuka. A riport szerint a 30 év körüli férfit egy furgonból rakták ki, és menekült volt.

Akadt, aki látta, hogy több ember is kiugrott a járműből, egyiküket szintén el kellett látniuk a mentőknek.

Az RTL szombaton este újabb részleteket közzétéve arról számolt be, hogy a Ferenc körúton meghalt férfi korábban harmincadmagával összezsúfolódva utazhatott a furgonban, és a szemtanúk azt látták, hogy a járműből többen kiszálltak, egy embert kiemeltek, csak úgy lerakták a járdára, és elmentek. Később a kocsi megállt és mindenki kiszállt, az utasok szétszéledtek a városban, a második sérült férfi kivételével, aki kórházba került.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk