Gulyás: Nem zárja le az országot a kormány

  • narancs.hu
  • 2021. március 17.

Belpol

Álhír terjed – írta a miniszter a Facebookon.

„Sajnos a baloldali sajtó közreműködésével az az álhír terjed, hogy a kormány az ország egyes területeire vonatkozó korlátozásokra, illetve lezárásokra készül. Az állítás minden valóságalapot nélkülöz” – közölte a Facebookon Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerda este. 

Sajnos a baloldali sajtó közreműködésével az az álhír terjed, hogy a kormány az ország egyes területeire vonatkozó korlátozásokra, illetve lezárásokra készül. Az állítás minden valóságalapot nélkülöz.

Közzétette: Gulyás Gergely – 2021. március 17., szerda

A politikus az index.hu és a 24.hu értesüléseit minősítette. A hírportálok azt írták, az operatív törzs állítólag azt latolgatja, hogy a koronavírus-járvány helyzete miatt újabb szigorításokra tesz javaslatot, akár regionális hatállyal, elejét véve annak, hogy az emberek húsvétkor utazzanak, terjesztve a vírust. 

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.