Hadházy átadta Magyar Péternek a Diákhitel Központ általa kifogásolt szerződéseit

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 17.

Belpol

A Tisza Párt elnökétől ígéretet kapott, hogy a kérdéseit megválaszolja. 

„A héten végre megvalósult a régóta tervezett találkozónk Magyar Péterrel. A képviselő úrral egyetértettünk abban, hogy a jelenlegi rendszer alapja a korrupció, illetve az azt elfedő propaganda. Egy mindkettőnk által remélt rendszerváltás érdekében és azt követően is ezzel a két dologgal kiemelten kell foglalkoznunk, és szerencsére kész tervek is vannak hozzá. A találkozón átadtam a Diákhitel Központ általam megtekintett szerződéseit. Egyes kérdéseimre választ kaptam , és ígéretet kaptam az általam feltett további részletekez érintő kérdések mielőbbi megválaszolására is” – írja Hadházy Ákos a Facebookon.

Mint ismert, még a választások előtt, áprilisban Hadházy arról számolt be, hogy belenézett a Diákhitel Központ Magyar által is elismerten felülárazott szerződéseibe. Hadházy akkor későbbre ígért konkrétumokat, de megjegyezte, hogy a kommunikációs megbízásokon túl vannak „közvélemény-kutatások, erősen megkérdőjelezhető árazással, tanulmányok, amik valószínűleg soha el sem készültek, vagy ha igen, akkor azok mosolyt fakasztóan primitívek és semmitmondóak és még sok, nagyon furcsa szerződés”, amik jó része Magyar Péter vezérigazgatósága idején született. Hadházy hozzátette, „azoknak, akik feltétel nélkül bíznak Magyar Péterben, azt tudom javasolni, ne olvassák el az ezekről a szerződésekről szóló posztjaimat”.

Ezt követően Hadházy és Magyar leültek egymással és megbeszélték, hogy majd visszatérnek a témára. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk