Hadházy bemutatott a közmédiának

  • narancs.hu
  • 2023. június 5.

Belpol

Korábban a fia is ezt tette, akit a képviselő nyilvánosan megfeddett. 

„Nem voltam igazságos, amikor nyilvánosan megfeddtem a fiamat, amiért beintett a közmédiának. Valójában mindannyiunknak ezt kellene tenni és ahogy már sokszor elmondtam: ebben az országban akkor lesz változás, ha majd egyszer sok tízezren tesszük meg ugyanezt, egyszerre” – írja Hadházy Ákos a Facebookon. 

A független országgyűlési képviselő azt írja, minden este be fog mutatni egy-két kirívóan manipulatív és elfogult tudósítást az előző esti híradóból. „És két-három olyan témát is fel fogok sorolni a független sajtó anyagaiból, amelyeknek az úgynevezett közmédia híradójában is ott kellett volna lennie, de a cenzorok nem engedték adásba”. 

„Sokaknak még ma sem egyértelmű, miért nem beszélhetünk tiszta választásokról, amíg nincsen konszenzusos vezető a közmédia élén, ezért a következő hónapban néhány mazochista honfitársunk minden nap megnézi a híradót, hogy összeírja a legkirívóbb hazugságokat és ferdítéseket. A munkájuk nem csak azért fontos, hogy az érzékeny lelkületű híradósok megértsék, miért intett be nekik a fiam, hanem azért is, hogy a magukat ellenzékinek valló pártok is lássák, hogy miért vállalhatatlan, ha nem hajlandóak semmit sem tenni a propaganda legyőzéséért”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk