Hadházy szerint Mészáros Lőrinc két nap alatt kétszer járt luxusrepülőjével Eszéken

  • narancs.hu
  • 2021. május 17.

Belpol

Mit neki klímaváltozás, hogy a pénzről már ne is beszéljünk.

Hadházy Ákos nem sokkal azután, hogy kiderült, daruval emeltek be egy 800 kilós széfet abba a budai villába, amely Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lakhelye lesz, arról ír a Facebook oldalán, hogy Mészáros Lőrinc két nap alatt kétszer is luxusrepülővel ment a magyar határtól 50 kilométerre lévő Eszékre. 

„Felcsútról 3 óra alatt ért volna le bármelyik Mercedes autójàval, ehelyett az óránként 2.5-3 millió forint óradíjú repülőt választotta, így a repterekre való utazással , ki/be szállással, repüléssel együtt akár két óra alatt is ott lehetett” – írja a független országgyűlési képviselő az utazásról.

„A legszebb, hogy előző nap ugyanott járt, ugyanezzel a repcsivel, csak úgy látszik, nagyon otthon akart alunni. Érthető, ha ragaszkodik a kispárnához” – írja Hadházy. A politikus egy korábbi posztjában arról írt, hogy a „két repülős kör költsége ezzel a repülővel alsó hangon 7-8 millió forint lehetett”.

(Facebook/Hadházy Ákos)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk