Háromnapos igazgatási szünetet javasol a kormány

  • narancs.hu
  • 2023. november 11.

Belpol

Ez jóval rövidebb, mint a tavalyi és az idei téli igazgatási szünet. 

Jövő év végén, 2024. december 30. és 2025. január 1-je között igazgatási szünet elrendelését javasolja a kormány – derül ki egy kormányzati portálon közzétett kormányrendelet-javaslatból. A 24.hu szerint ez háromnapos, hétfőtől szerdáig terjedő szünetet jelentene a közigazgatásban, amelyből január 1-je amúgy is munkaszünetnek számít. 

Ez jóval kevesebb, mint a tavalyi és az idei téli igazgatási szünet: legutóbb ugyanis 13 napos volt, tavaly december 22-től egészen január 6-ig tartott, idén pedig december 27-től tart január 1-jéig, számolt be a portál. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.