Határozatlan ideig bezár a miskolctapolcai Barlangfürdő

  • narancs.hu
  • 2022. október 4.

Belpol

110 főt elbocsátanak.

 

"A mindenkit sújtó energiaválság, a mindenkit sújtó infláció, a magas gáz és villamos áram ára kemény döntések meghozatalára kényszeríti a Miskolci Fürdők Kft.-t is" - tették közzé a barlangfürdő honlapján.

A 24.hu által észrevett közleményben azt írják: október 10-től határozatlan ideig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is szünetelteti fűrdőszolgáltatásait.

Hozzáteszik, hogy a fürdőket üzemeltető cég elbocsátásokra is kényszerül: "a jogszabályoknak megfelelően, csoportos létszámcsökkentés szándékát" jelentették, a létszámcsökkentés során 110 főt bocsátanak el.

"Ezzel egyidőben segítségként a Miskolci Fürdők Kft. vezetése a Miskolc Holding Zrt.-vel egyeztetve, a tagvállalatoknál lévő nyitott pozíciókat ajánlja fel egyes szakterületek dolgozóinak, illetve a létszámcsökkentéssel érintett dolgozók esetében a Miskolci Paktum Iroda bevonását is kezdeményezte annak érdekében, hogy a létszámleépítéssel érintett állásokban dolgozó kollégák mihamarabb új állást találjanak" - írják.

Emellett a fürdőket működtető cég október 3-tól átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdőben (egykori Miskolctapolcai strandfürdő ) is, a bejelentés szerint itt szüneteltetés alatt a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja majd a korábban megkezdett garanciális javításokat.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.