Hatpárti támogatással indul az óbudai polgármester az önkormányzati választáson

  • narancs.hu
  • 2024. március 2.

Belpol

Megegyeztek a pártok a folytatásról. 

„Az ellenzéki pártok III. kerületi elnökeivel aláírtuk a választási együttműködésről szóló megállapodást. Bővítettük az együttműködés körét: a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd helyi szövetségéhez a Jobbik is csatlakozott. Mindannyiuk által támogatott polgármester-jelöltként indulok újra – köszönöm a bizalmukat!” – írja Kiss László, a III. kerület polgármestere a Facebookon. 

Mint írta, erős csapatot alkotnak, akik közösen hatékonyan dolgoztak az elmúlt években, és most megegyeztek a folytatásról. „Egymás jelöltjeit kölcsönösen támogatjuk, közös listát állítunk és közösen kampányolunk. Ezt a megállapodást a pártok kötik, de elsősorban a III. kerületi emberekről szól. Hiszen arra szövetkezünk, hogy Óbuda-Békásmegyernek továbbra is gondoskodó, a fejlesztések mellett elkötelezett képviselete legyen. Hogy ez a kerület a szabad világ része, a becsületes közélet egyik példája maradjon”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk