„Isten? Haza? Pedofília!” – Plakátkampányt indított a DK

  • narancs.hu
  • 2024. március 2.

Belpol

Március 31-ig lesznek láthatóak a plakátok. 

„Mától az egész országban óriásplakátokon mutatjuk meg a Fidesz valódi arcát! Nem hazug beszéd, hanem őszinte élet hitelesíthetné az 'Isten, Haza, Család' jelszavakat. Ennek az őszinteségnek a szikrája sincs meg a Fideszben és a Semjén-féle kereszténydemokrata pártban. Az irodáik falára függesztett feszület is szégyellné magát, ha látná a sok istentelen disznóságot, lopást, hazugságot, amit elkövetnek nap mint nap. Az orbáni pedofilhálózat végképp mocskossá tette őket. Pedofilhálózat működtetése helyett európai gyermekvédelemre van szükség” – írja Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. 

A DK elnöke már a parlamentben is hasonlókat mondott a kegyelmi ügy kapcsán, amely Novák Katalin és Varga Judit lemondásához vezetett. „Vannak dolgok, amiktől undorodunk: van, aki a póktól, van, aki a békától. De vannak dolgok, amiktől minden egészséges ember undorodik. Például ha egy felnőtt férfi egy ártatlan kisgyerek bugyijában nyúlkál. És azoktól is, akik ezt az ocsmány pedofíliát mentegetik, elnézik” – mondta Gyurcsány Ferenc, aki azzal folytatta: „Itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke”, ugyanis „tudta, mégis csendben maradt”. Hozzátette, „akire emberként undorodva néznek, annak vége” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc. 

A plakátkampány március 1-től március 31-ig lesz látható Budapesten és vidéken, minden megyében, városokban, falvakban egyaránt. A párt közleménye szerint a célja az, hogy minél több embernek „megmutassuk a Fidesz és a hatalom valódi arcát, álszentségét és romlottságát”. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk