Hernádi Zsolt 850 millió forintnyi MOL-részvényt kapott

  • narancs.hu
  • 2024. január 17.

Belpol

Számos MOL-felsővezető kapott nagyértékű részvénycsomagot.

Mintegy két és fél milliárd forint értékű részvénycsomagot ruházott felsővezetőire a MOL a társaság javadalmazási politikájának részeként – írja a Portfolio. A bejelentés értelmében: Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója 304 974 darab részvényt kapott, ami a keddi, 2806 forintos záróárfolyam alapján 855,8 millió forintot ér.

Nem csak ő járt jól, hanem Molnár József vezérigazgató (224 756 részvény 630,7 millió forint értékben), Bacsa György csoportszintű stratégiai operáció és üzletfejlesztés ügyvezető igazgató (77 621 részvény 217,8 millió forint értékben) és még számos vezető. Összesen a jelenlegi záróáron számítva 2,53 milliárd forint piaci értékben kaptak részvénycsomagot a vezetők.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.