Saját műsora lesz a Mandinernek a Kossuth Rádióban

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. január 17.

Belpol

„Szakértő” vendégekkel dolgozzák fel a hetilap kiemelt témáit az állami rádióban.

A Mandiner című hetilap legfontosabb témáit dolgozzák fel szakértő vendégekkel minden szerdán a Kossuth rádióban, a nyomtatott lapszám megjelenése előtti estén - közölte Szalai Zoltán lapigazgató a rádió Jó reggelt, Magyarország! szerdai adásában. Az együttműködés keretében készülő műsorban lesz arra lehetőség, hogy egy-egy témát kibontsanak, elmélyítsenek, esetleg olyan szakértőket is megszólaltassanak, akik a lapban nem kaptak szerepet.

Az első adás egyik fő témája az európai uniós pénzek ügye, a szakértő vendég pedig Sándor Lénárd professzor, a Mathias Corvinus Collegium nemzetközi jogi műhelyének vezetője lesz.

Szalai azt is elmondta, hogy nagyon örülnek a kooperációnak, hiszen a „mandineres stílus, hangvétel, világlátás” vonzza majd, az, ami miatt az olvasók is szeretik a hetilapot.

A KESMA-lapok éppen a pár napja kaptak külön dobozt az állami tévé oldalán. A Fideszhez hű médiabirodalom tulajdonosai immár nem is leplezik, hogy a magántulajdonban és a köztulajdonban álló média mire szolgál.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk