Humoristát küld a köztévés EP-vitára a Kutyapárt

  • narancs.hu
  • 2024. május 27.

Belpol

"A megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát."

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) Tóth Imre Bruti humoristát küldi a köztévé csütörtöki EP-listavezetői vitájára,

miután Le Marietta, a párt listavezetője úgy döntött, nem vesz részt bohózatban.

Az MKKP szerint "a megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát". Bruti a Facebookon azt írta, nem ő választotta a vitát , hanem a vita választotta őt.

Bruti korábban a 2022-es választáson már járt a köztévében az MKKP által, akkor a közmédia "lehetőséget biztosított" az országos listát állító pártoknak, hogy bemutassák programjukat, és a Kutyapárt akkor is a humaristát küldte, aki nagyrészt telefonált a kapott öt percben, de közben azért megemlített egy-két aktuális témát is. 

Az eddogo információk szerint Donáth Anna, a Momentum listavezetője ott lesz a vitán. Donáth regisztrációját annak ellenére fogadta el a köztévé, hogy nem volt hajlandó aláírni az MTVA által kért előzetes nyilatkozatot. Eszerint a politikusnak vállalnia kellett volna, hogy csak a tévé által szabott témákban szólal majd meg.

Az MTVA május 30-án rendezi meg az EP-listavezetői vitát a Várkert Bazárban. A nézők nélküli esemény műsorvezetője Volf-Nagy Tünde és Németh Balázs lesz. A vitára az összes EP-listavezetőt meghívták, mindenki nyolc percet beszélhet majd. A vitán ott lesz a Fidesz listavezetője, Deutsch Tamás, és részt vesz rajta Magyar Péter is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.