Kiderült, mikor hirdet ítéletet a strasbourgi bíróság Karsai Dániel ügyében

  • narancs.hu
  • 2024. május 27.

Belpol

Az életvégi döntés szabadságáért küzdő, gyógyíthatatlan beteg alkotmányjogász már vágja a centit.

Június 13-án derül ki, hogy döntött a strasbourgi Emberi Jogok Egyetemes Bírósága (EJEB) a Karsai Dániel kontra magyar állam ügyben.

Erről az alkotmányjogász maga számolt be Facebook oldalán. Az életvégi döntés szabadságáért küzdő, gyógyíthatatlan beteg alkotmányjogász hozzátette, e hét szerdán egy újabb ítélet is kiderül, akkorra dönt ugyanis az Alkotmánybíróság az általa benyújtott népszavazási kérdésekről.

A strasbourgi bíróság a honlapjára tölti majd fel az ítéletet, Karsai közlése szerint délelőtt 10-kor lesz majd elérhető. "Most mondanám, hogy megkezdődött a visszaszámlálás, de A három test probléma című sci-fiből megtanultam, hogy az nem jelent jót, úgyhogy inkább régimódian vágom a centit" – írta Karsai.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk