Húzza az időt a közmédia az EP-vitával kapcsolatban

  • narancs.hu
  • 2024. május 18.

Belpol

Pünkösd után tájékoztatják a résztvevőket. 

„Tisztelt Magyar Péter! Köszönjük érdeklődését a közmédia által tervezett EP-vita lebonyolításával kapcsolatban. A jövő hét folyamán, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatjuk a listát állító szervezeteket a vita valamennyi részletéről. Türelmét köszönjük! Tisztelettel,Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.” – ezt az üzenetet válaszolta egy hét után a közmédia a Tisza Párt EP-listavezetőjének kérdésére, amit Magyar Péter úgy kommentált: „vagyis nem válaszolt”. 

„A két mondatból sem az nem derült ki, hogy mikor, hol és milyen feltételek mellett lenne a vita, sem az, hogy élőben adnák-e a beszélgetést. Két dolog viszont kiderült. Az, hogy a Rogánpress húzza az időt és az, hogy a nevét senki sem meri adni ehhez. Felhívom Papp (hírhamisító) Dániel, MTVA vezér figyelmét arra, hogy normálisan működő országokban a vitában részt vevő pártok képviselői egyeztetnek a vita részleteiről, a közmédia csak helyszínt és lehetőséget biztosít a műsorhoz” – kommentálta Magyar Péter a közmédia válaszát. 

Magyar Péter kihagyta a pénteki Partizán EP-vitát, ahol Le Marietta (MKKP), Donáth Anna (Momentum), Dobrev Klára (DK), valamint Toroczkai László (Mi Hazánk) ment el. A közmédia vitájára elvileg Dobrev és Deutsch Tamás, Fidesz EP-listavezető is elmenne Magyar Péter mellett. A Tisza Párt alelnöke viszont feltételeket támasztott. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk