Íme a bevándorlási különadó első „sikere”: megszűnik a Migration Aid Alapítvány

  • narancs.hu
  • 2018. augusztus 24.

Belpol

Talán párttá alakul.

A szervezet ezt a közleményt adta ki:

Kedves Támogatóink, Barátaink!

Ma éjféltől életbe lép a bevándorlási különadóról szóló törvény. A múlt pénteki felhívásunk óta 31 magyar magánszemélytől összesen 927 200 Ft támogatást kaptunk. Ezzel a tartalékaink elérik a 2 millió Ft-ot, ebből még három hónapig tudjuk működtetni az alapítvány projektjeit, elsősorban a menekült családokat segítő központját. Nagyon köszönjük ezt a lehetőséget!

A kuratórium döntése értelmében az alapítvány nem kíván a bevándorlási különadó alanya lenni, ezért ma éjféltől megszünteti az adományok fogadását. Ha támogatni szeretnél bennünket, azt még ma éjfélig megteheted:
Számlaszámunk: 12011351-01589917-00100003 (Migration Aid Alapítvány, Raiffeisenbank)
Paypal: info [at] migrationaid [dot] org

Amint az alapítvány tartalékai néhány hónap múlva elfogytak, megszüntetjük a tevékenységeinket és felszámoljuk az alapítványt. A megszüntetés után a migrationaid.org oldalon tételes pénzügyi elszámolást teszünk közzé az alapítás óta eltelt teljes időszakról.

Reméljük, az alapítvány pénzügyi keretének kifutásáig bejegyzésre kerül az Éjjeli Őrség, amelyre pártként nem vonatkozik a bevándorlási különadóról szóló törvény, így folytathatja a megszűnő alapítvány menekülteket támogató tevékenységeit.

A menekültek nevében is köszönünk minden eddigi segítséget és támogatást.

Siklósi Brigitta,
a kuratórium elnöke

Figyelmébe ajánljuk