Ingyen tesztelik decemberben a VII. kerületieket

  • narancs.hu
  • 2021. november 26.

Belpol

Előzetes bejelentkezés után, antigénteszttel szűrnek.

Ingyenes koronavírus-szűrést tartanak Erzsébetvárosbanközölte a VII. kerületi önkormányzat aFacebbokon. Az akciót azért hirdették meg, mert – mint írták – a védőoltás nem garantálja, hogy nem fertőződhetünk meg és nem adhatjuk tovább a vírust, akár anélkül, hogy tudnánk róla.

Az antigén gyorsteszttel végzett, ingyenes szűrővizsgálaton a 6. életévét betöltött VII. kerületi lakosok vehetnek részt, a 14 év alatti gyerekek szülői felügyelettel.

Teszteltetni december 1-17. között lehet a Bischitz Johanna Integrált Humánszolgáltató munkatársai végzik, hétfőnként és szerdánként 15.00-19.00, míg pénteken 8.00-12.00 között, előzetes regisztráció után.

(Erzsébetváros hírei)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.