Kádározás, klímatagadás és bankellenes szólamok a Mi Hazánk ’56-os emlékezésén

  • narancs.hu
  • 2023. október 23.

Belpol

A Corvin közben ismét elsült a szélsőjobboldali párt ágyúja.

 

Csapatostul jelentek meg az egykori gárdisták utódai, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai is a Corvin közben, a Mi Hazánk 1956-os megemlékezésén.

„Kimentek a tankok, de bejöttek a bankok” – mondta az első felszólaló, Novák Előd parlamenti képviselő. Novák felpanaszolta, hogy a Fidesz titokban tartja az ügynökaktákat, és a szovjet téri emlékmű napjainkban is áll. „Kommunista luxusnyugdíjakkal élhetnek még itt emberek” – tette hozzá, és Schmitt Pált hozta fel példaként.

Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjainak elnöke a mai fiatalok puhányságáról beszélt, hiszen a 18-29 éves korosztály jó része külföldön képzeli el az életét a „könnyebb utat választva”. Grundtner András, a Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje szerint „tudjuk, hogy kik voltak ‘56-ban az ellenségeink, és ugyanaz ma is: a nemzetközi baloldali rablóbanda.”

A fő felszólaló Toroczkai László pártelnök volt, akitől „fél a Facebook”. A szélsőjobboldali politikus azt mondta, Orbán megfutamodott, amikor Budapestről Veszprémbe ment emlékezni. „Azon az úton halad Orbán Viktor rendszere, ami a Kádár-rendszerben is volt” – mondta, és sorolta a magyarokra leselkedő mételyeket: globalizmus, kommunizmus, bolsevizmus, harmadik világháború, Izrael, Ukrajna.

A megmozdulás egyik meghívott vendége Roman Fritz szélsőjobboldali lengyel parlamenti képviselő volt, aki a „fenntartható fejlődés őrült ideológiájáról” és kitalált klímaváltozásról beszélt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk