Kerítés miatt büntetőeljárás indult a Borkaiék jachtos orgiáján részt vevő egyik nő ellen

  • narancs.hu
  • 2023. május 9.

Belpol

A Nemzeti Nyomozó Iroda szerint ő vitte a lányokat az Adriára, és ő vette át a munkájukért kialkudott pénzt.

Újabb büntetőeljárást indult Borkai Zsolt volt győri polgármester és barátai adriai orgiájának ügyében, a szexparti egyik női résztvevőjét kerítéssel gyanúsították megírja a 24.hu. A nőt a Nemzeti Nyomozó Iroda emberkereskedelem elleni osztálya hallgatta ki.

A Borkai Zsolt bukásához vezető ügyben eddig úgy tudni, két eljárás indult: egy zsarolás miatt, egy pedig a videók nyilvánosságra hozatala miatt, utóbbi az "Ördög ügyvédje"-per, amelyben a DK-s Czeglédy Csabát vádolják a Borkaiékról készült felvételek nyilvánosságra hozásával.

Az "Ördög ügyvédje"-per nemrég kezdődött a Veszprémi Járásbíróságon, és az első tárgyalási napon derült ki, hogy egy harmadik büntetőeljárás is indult: az egyik beidézett tanút ekkor gyanúsították meg kerítéssel.

A Büntető törvénykönyv szerint aki haszonszerzés céljából valakit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, üzletszerű kerítés esetén pedig kettőtől nyolc évig terjedő lehet a szabadságvesztés.

A 24.hu információi szerint

a Nemzeti Nyomozó Iroda négy rendbeli kerítéssel gyanúsította meg azt a nőt, aki a rendőrök szerint a közvetítő, H. Zoltán útmutatását követve a saját autójával vitt az Adriára négy lányt, kifejezetten üzletszerű szex céljából.

Az eljárás alá vont nő nem azonos a botrány miatt elhíresült ikerpár tagjaival, de maga is ott volt a jachton, és részt vett az orgián. A rendőrség szerint ő vette át a lányok beszervezésért és a munkájukért kialkudott pénzt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk