Két településen időközi választást tartanak

  • narancs.hu
  • 2023. március 26.

Belpol

Csak független jelöltek indulnak. 

Két településen tartanak ma időközi önkormányzati választást: Tiszatarjánban polgármestert, Nórápon pedig a képviselő-testület feloszlása miatt a településvezetőn kívül képviselőket is választanak – írja az MTI. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Tiszatarjánban azért rendeznek választást, mert a község 2019-ben megválasztott független polgármestere, Bögre Lajosné tavaly december 29-én lemondott. A választáson hat független jelölt indul, a névjegyzékben valamivel több mint ezer helybéli szerepel.

A Veszprém vármegyei Nórápon a képviselő-testület tavaly december 20-án döntött a feloszlásáról. A polgármester-választáson két független jelölt indul, a négy képviselői helyre pedig hét független jelölt pályázik. A választói névjegyékben csaknem 180-an szerepelnek.

Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk