Kocsis Máté: Dúró Dórával semmi dolgom

  • narancs.hu
  • 2024. április 20.

Belpol

A Fidesz frakcióvezetője nem tervez feljelentést, miután Magyar Péter azt mondta: rendszeresen egyeztet Dúróval. 

„Dúró Dórával semmi dolgom, nem szoktunk egyeztetni. Ha jól emlékszem, nagyjából másfél éve szembejött a parlament egyik folyosóján, akkor annyit egyeztettem vele, hogy kezét csókolom. Előtte is legfeljebb csak ennyit” – ezt válaszolta Kocsis Máté, miután megkérdezte az ATV, hogy szokott-e egyeztetni a Mi Hazánkos Dúró Dórával. 

Magyar Péter állította azt pénteken, hogy Dúró Dóra heti rendszerességgel egyeztet Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezetőjével, és ezeken az egyeztetéseken például arról van szó, hogy milyen olyan javaslatokat nyújtson be a Mi Hazánk, amiket a Fidesz maga nem akar beterjeszteni. Magyar azt is kijelentette, hogy a Mi Hazánkból egyes képviselők rajta vannak a Fidesz fizetési listáján is. 

A Mi Hazánk Magyar kijelentésének hatására rágalmazásért feljelentést tesz. Kocsis azonban nem tervez ilyen állítást, ugyanis szerinte „nevetsége az állítás is, és az előadója is”. A Fidesz frakcióvezetője szerint azért sem, mert „egyik nap provokációi után jönnek a másik nap egyre agresszívabb hazugságai Magyar Pétertől, ami csak arra jó, hogy a dollármédia sokat foglalkozhasson vele”. 

„Ez az ő játéka, nem az ép elméjű embereké, és ennek kezeléséhez elsősorban nem bíróság kell szerintem, hanem egy másik intézmény”

– fogalmazott Kocsis Máté.

„Az elmúlt 20 évben talán háromszor vagy négyszer láttam, de említést érdemlően sosem beszéltünk egymással” – reagált Kocsis Máté arra a kérdésre, hogy mikor beszélt utoljára Magyar Péterrel. „A telefonszámát sem tudtam soha” – tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk