Magyar Péter: Kocsis Máté és Dúró Dóra rendszeresen egyeztetnek

  • narancs.hu
  • 2024. április 19.

Belpol

Például olyan javaslatokról, melyeket a Fidesz nem akar beterjeszteni. A párt feljelenti rágalmazásért Magyart. 

A héten országjárásba kezdett Magyar Péter, mely során a Telexnek azt mondta, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Dúró Dóra heti rendszerességgel egyeztet Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezetőjével. 

Magyar szerint ezeken az egyeztetéseken például arról van szó, hogy milyen olyan javaslatokat nyújtson be a Mi Hazánk, amiket a Fidesz maga nem akar beterjeszteni. Emellett Magyar szerint a Mi Hazánkból egyes képviselők rajta vannak a Fidesz fizetési listáján is. A lap megkereste a Mi Hazánkot, ahonnan azt a tájékoztatást kapták, hogy „Magyar Pétert a Mi Hazánk Mozgalom feljelenti rágalmazásért, a párttal kapcsolatos kijelentései miatt”.

„Mi azt tudjuk bizonyítani, hogy azok a képviselők kerültek fel a Fidesz fizetési listájára, akik elhagyták a Mi Hazánkat, például Fülöp Erik és Volner János, a Fidesz így is próbálta bomlasztani pártunkat. Magyar Péter volt 14 évig a Fidesznek és különböző háttérszerveinek fizetési listáján, sőt saját bevallása szerint még két hónapja is Mészáros Lőrincnek akart dolgozni. A Mi Hazánk egyetlen politikusa sem volt soha a Fidesz fizetési listáján, sőt az én feljelentésemre jogerősen elítéltek Józsefvárosban egy fideszes önkormányzati képviselőt, ahol egyébként pont Kocsis Máté volt a polgármester” – közölte a párt. 

A Mi Hazánk Mozgalom választási esélyeivel részletesen foglalkozik a Magyar Narancs friss lapszámában. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk