Környezettudatos családoknak nyit bababoltot Orbán Ráhel

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 13.

Belpol

Prémium kategóriás, környezetbarát babatermékeket árul a majd az Odu Store.

A jómódú, környezettudatos szülőket célozza a miniszterelnök lányának új vállalkozása. Lesz kávézó és játszósarok is a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, a cél a fiatal szülők fenntarthatóságra nevelése- írja a szabadeurópa.hu, Orbán Ráhel LinkedIn-oldalát idézve.

Orbán Ráhel június végén alapította meg első saját vállalkozását ODU Store néven. Az idegenforgalmi végzettségű és eddig szálloda- és divatiparban mozgó Orbán Ráhel most valami újban próbálja ki magát: az ODU babáknak és kisgyerekeknek készített termékeket fog árulni, a célközönséget pedig a tudatos és jómódú fiatal szülők alkotják.

Az ODU ugyanis nem egyszerű bababolt lesz, hanem concept store: különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot kíván közvetíteni. Ennek megfelelően a babáknak és kisgyerekeknek szánt prémium minőségű és környezetbarát termékek mellett kávézó és játszósarok is lesz a helyen. Mint Orbán Ráhel írja: az ODU „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára”, célja pedig, hogy a fiatal szülőket „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje”.

Az ODU Store székhelye a XII. kerületi Apor Vilmos tér 11–12. szám alatt van, így feltehetően a Hegyvidék Bevásárlóközpontba kell mennie annak a környezettudatos szülőnek, aki ki szeretné próbálni az Orbán Ráhel-féle különleges életérzést - írja a portál.

Orbán Ráhelről ugyanakkor nem feltétlenül a környezettudatosság lesz, ami először eszünkbe juthat. A miniszterelnök lánya 2018-ban még azzal került a hírekbe, hogy egy horvátországi benzinkút mellett használt pelenkát dobott az út szélére – állítólag néhány méterre egy kukától. Az esetről fotó is készült, melyet a Nyugati Fény osztott meg.

 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk