Kovács Gergely lesz a XII. kerület polgármestere

  • narancs.hu
  • 2024. június 9.

Belpol

A Kutyapárt elnöke 53,64 százalékot szerzett.

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltje lesz a XII. kerület új polgármestere, aki legyőzte Pokorni Zoltán távozó polgármester kiszemelt utódját, Fonti Krisztina hivatalban lévő alpolgármestert.

A szavazatok végleges feldolgozottsága mellett Kovács Gergely 53,64 százalékkal vezet, miközben Fonti Krisztina 39,74 százalékon áll.

A Telex tudósítása szerint választásértékelő beszédét Kovács Gergely azzal kezdte: „Gratulálunk Budapest új főpolgármesternek, Vitézy Dávidnak! Majd meglátjuk, milyen lesz.” Igaz, a főpolgármester-választás eredménye a Kutyapárt elnökének beszéde eseménye idején még nem dőlt el.

A Hegyvidék új polgármestere

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Párt on Sunday, June 9, 2024

Kovács Gergely a kerület eredményei – saját győzelme mellett a kerületi képviselő-testületben stabil többséget szereztek az őt támogató jelöltek – mellett kiemelte, hogy Szegeden 18 százalékot kapott a kutyapárti jelölt. Döme Zsuzsanna Suzi társelnök hozzátette, két világháború, egy rendszerváltás után „végre átlépünk a XXI. századba”, és az MKKP önkormányzati szereplése után a hagyományos politikusok is beláthatják, hogy érdemes dolgozni. A lap beszámolója szerint a két kerületi siker – Kovács Gergely XII. kerületi és Baranyi Krisztina IX. kerületi győzelme – miatt egyértelműen győzelmi hangulat uralkodik a Gödör pincehelyiségében rendezett eseményen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk