Pokorni Zoltán helyettesét indítja a Fidesz a XII. kerületben

  • narancs.hu
  • 2024. február 23.

Belpol

Fonti Krisztina már nagyon aktív Facebookon.

Ahogy azt már sejteni lehetett, Pokorni Zoltán nem indul újra a polgármesteri posztért Hegyvidéken. Helyette a Fidesz a kerületi alpolgármestert, Fonti Krisztinát indítja, miután pénteken megválasztotta polgármesterjelöltnek a párt helyi csoportja.

 
Fonti Krisztina és Pokorni Zoltán
Facebook/ Fonti Krisztina
 

 „A hegyvidéki Fidesz csoport ma este megválasztott polgármesterjelöltnek. Örülök neki, köszönöm, hogy ilyen sokan bíznak bennem, büszke vagyok rá. Nehéz dolgom lesz Pokorni Zoltán után. 20 éve dolgozom vele, most az a terv, hogy a helyére lépjek. Nem lesz könnyű” – írta Fonti Facebookon, akinél már gyakorlatilag beindult a kampány, hiszen nagyon aktívvá vált Facebookon, és ő írta meg a levelet a BKK járatritkítása miatt Karácsony Gergely főpolgármesternek.

Pokornit 2006 óta négyszer választották újra a XII. kerületben, most viszont úgy néz ki, teljesen visszavonul a politikától.

Fonti mellett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a társelnökét, Kovács Gergelyt indítja, de indul a momentumos Farkas Csaba, és az LMP korábbi elnöke, Kendernay János is.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk