Közel 280 millió forintért újították fel Novák Katalin rezidenciáját

  • narancs.hu
  • 2022. november 29.

Belpol

Felújított mozi-, smink- és zeneszoba. Áder beköltözése előtt 38,5 milliót költöttek az ingatlanra. 

Közel 280 millió forintért újították fel a Béla király úti köztársasági elnöki rezidenciát, még mielőtt Novák Katalin államfő beköltözött a családjával – számolt be az rtl.hu

A portálhoz eljutott egy szerződés, ami alapján megújult az alagsori moziszoba: új eszközöket vásároltak, kialakították az elektromos hálózatot, a mennyezetre projektor, hangáteresztő vetítővászon került. De kapott a szoba borhűtőt is. 

A szerződés értelmében egy sminkszobát és hangszigetelt zeneszobát is létrehoztak. A burkolatot és a kertet felújították, például építettek egy kutyakennelt, a korábbi játszóteret pedig elbontották. 

Az rtl.hu arról ír, hogy Áder János korábbi köztársasági elnök beköltözése előtt is felújították a rezidenciát, de akkor „csak” 38,5 millió forintot költöttek erre a célra. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk