Közzétették az előválasztás második fordulójának szavazópontjait

  • narancs.hu
  • 2021. október 9.

Belpol

Ezeken a helyeken lehet majd személyesen szavazni október 10. és 16. között.

AzOrszágos Előválasztási Bizottság véglegesítette a szavazóhelyeket és nyitvatartásukat az előválasztás második fordulójára – írja a 24.hu.

A második forduló hét napon át tart majd, október 10-től október 16-áig. A helyszínek és a nyitvatartási időpontok elérhetők az ellenzéki előválaszás honlapján.

Ahogy írják, személyesen továbbra is nagyrészt közterületen felállított sátrakban, kisebb részt irodákban, zárt helyiségekben lehet voksolni. Október 10-16. között jellemzően reggel 8:00-tól este 18:00 óráig lesznek nyitva, de több helyen lehet ettől eltérő nyitvatartás is. Mivel a második forduló rövidebb lesz, és az egész ország egy választókerületnek számít, ezért a szavazópontok száma és nyitvatartása eltérhet az első fordulóban megismerttől. 

Elérhetőek a második fordulós szavazópontok az előválasztás honlapján Az Országos Előválasztási Bizottság az első...

Posted by Előválasztás 2021 on Saturday, October 9, 2021

A szavazóhelyiségekben megjelenő szavazóknak igazolniuk kell magukat fényképes igazolvány felmutatásával, valamint be kell mutatni érvényes lakcímigazolványukat.

Az interneten szintén október 10-16. között lehet majd voksolni. Aki az első fordulóban már regisztrált online, annak a “már szavaztam az első fordulóban” opciót kell választania, majd megadni a nevét és a személyi számát. Ha ezek rendben vannak, akkor következhet a már ismert videós azonosítás – teszik hozzá.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk