Lázár ünnepli a születésnapos tram-traint, amivel megint gondok adódtak

  • narancs.hu
  • 2022. november 29.

Belpol

Egy év alatt 22 400 járatot bonyolítottak le a vonalon. 

Lázár János építési és közlekedési miniszter kedd reggel ünnepelte a közösségi felületén, hogy 2021. november 29-én, vagyis egy éve közlekedik Hódmezővásárhely és Szeged között a tram-train vasútvillamos. Bejegyzése szerint a járművek egy év alatt 22 400 járatot bonyolítottak le, 680 ezer kilométert tettek meg, amelyet 120 vasutas munkája segített.

Igenám, csakhogy a járattal már korábban is adódtak műszaki problémák, és még a születésnapon, kedd hajnalban is arról írt a Mávinform, hogy a Hódmezővásárhely vasútállomásról 5:01-kor és 7:19-kor Szegedre közlekedő vasútvillamos nem közlekedik, és a szerelvény fordulása miatt a Szegedről 6:45-kor, illetve 8:22-kor induló járat is kimarad – írja a 24.hu

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk