Leekensről már múlt időben beszélnek

  • narancs.hu
  • 2018. június 19.

Belpol

Belengették azt is, hogy az olasz Rossi kerül a helyére.

Lassan már nem lehet hírt találni, ami ne a focival lenne kapcsolatos. És ha már a magyar válogatottnak a VB alkalmából ugye nem sikerült bekerülni a fősodorba (meg úgy nagyjából semmilyenbe), akkor mással kell felhívni a figyelmet magukra. Úgyhogy jöhet az újabb edzőváltás, legalábbis ezt írja a Bors, ahol már biztosra veszik, hogy a holland Georges Leekens négy gyötrelmes meccs után távozni fog kényszerülni a magyar válogatott éléről.

A Bors egy informátorára hivatkozik, aki szerint már a menesztés előkészítése zajlik, sőt a helyettest is megtalálni vélik, aki nem lenne más, mint a dunaszerdahelyi csapatot irányító Marco Rossi.

Az MLSZ egyelőre nem erősítette meg a hírt a lapnak, annyit mondtak, hogy ma meghallgatják Leekenst, és az eddigi 3 hazai vereségről és egy döntetlenről szóló jelentéseit mérlegre téve döntenek. A Bors szerint a váltás nem lehet kérdés, mert Leekensszel bizonyára nem lesz esély még a közelgő EB 24 csapata közé se jutni. Ami már csak azért is kínos volna, mert Magyarország is a rendező országok között van.

Arról sajnos nem ír a kormányközeli tabloid, hogy kinek az ötlete volt a "neves szakembert" idehozni, s az cca. mennyibe is fájt, illetve mennyi lelépési pénzt kell majd csengetni neki e párhónapos bohócparádéért.

Figyelmébe ajánljuk