Lemondott Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre

  • narancs.hu
  • 2024. június 22.

Belpol

Komjáthi megerősítette a lapértesülést. 

Az ATV értesülései szerint az MSZP országos választmányi ülésén Komjáthi Imre és Kunhalmi Ágnes is lemondott a tisztségéről. Úgy tudni, az elmúlt napokban több szocialista politikus, köztük Lamperth Mónika és Lendvai Ildikó is szorgalmazta a lemondásukat valamint egy tisztújítást. 

Komjáthi Imre a televízió kérdésére megerősítette: a hír igaz. 

Mint mondta, ő is, és Kunhalmi Ágnes is bejelentette a lemondását, hamarosan pedig közzéteszik a döntésükről szóló hivatalos közleményt is. 

Mint ismert, az MSZP-DK-Párbeszéd lesújtó eredményeket ért az Európai Parlamenti választásokon június kilencedikén. Ahogyan a Momentum is, Donáth Anna is bejelentette lemondását. Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke bár korábban azt ígérte, hogy lemond, ha nem jutnak be az EP-be, végül nem tette meg. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke sem mondott le

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk