Magyar Péter: Zajlik a Tisza Párt átalakítása

  • narancs.hu
  • 2024. június 22.

Belpol

Állítólag munkacsoportok álltak fel, várják a kompetens szakemberek jelentkezését. 

„Az országjárás megkezdése óta folyik a szakmai munka a TISZA Pártban, felállításra kerültek a szakmai munkacsoportok, amelyek feladata a polgárokkal kötendő társadalmi szerződés (szakmai program) elkészítése lesz. Rövidesen nyilvánosságra hozzuk a munkacsoportokat és várjuk további kompetens szakemberek csatlakozását. A program összeállításakor minden érdekvédelmi szervezettel, szakmai körrel és kamarával egyeztetni fogunk, illetve várjuk minden honfitársunk releváns javaslatait. Mindenről nyílt párbeszédet szeretnénk folytatni.

Szintén zajlik a TISZA Párt operatív szervezetének átalakítása, bővítése, hogy mielőbb készen álljon a párt a sok ezer belépni kívánó szimpatizáns fogadására. Amint elfogadásra és bejegyzésre kerül az új alapszabály, nyilvánosságra hozzuk a belépés feltételeit. Létrehozunk természetesen a párton belül ifjúsági szervezetet és különböző platformokat. Csatlakozni lehet majd a Legyél a változás Egyesülethez és a Talpra Magyarok Közösségéhez is” – írja Magyar Péter a Facebookon. 

Mint ismert, a Tisza Párt 30 százalékos eredményt ért el az európai parlamenti választáson, ezért 7 képviselőt delegálhat az EP-be. Korábban úgy volt, hogy Magyar nem megy ki Brüsszelbe, aztán megszavaztatta a követőivel a kérdést, így végül mégis EP-képviselőként folytatja a munkát. 

A Tisza Párt belső működéséről túl sok információ nem ismert a nyilvánosság előtt, most erről osztott meg részleteket Magyar, akivel kapcsolatban pénteken derült ki, hogy egy fővárosi szórakozóhelyen balhéba keveredett. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk