Lemondott Milkovics Pál, a 168 Óra társtulajdonosa és a kiadó vezérigazgatója

  • narancs.hu
  • 2024. március 20.

Belpol

168 Óra már gyakorlatilag nem létezik, de kiadója még van.

Külföldön folytatja karrierjét Milkovics Pál, a 168 Óra és az ELLE magazin kiadójának vezérigazgatója és társtulajdonosa – erősítette meg az érintett a Media1-nek. A lap birtokába került levélben Milkovics már be is jelentette  távozását a partnereinek és a Michaeli, Schwartz & Brit Media Zrt. médiavállalat munkatársainak. Ehhez a cégcsoporthoz tartozik többek között a Jazzy és a Klasszik Rádió, valamint a Neokohn, és kisebbségi tulajdonrészük van a Klubrádióban is.

„A mai nappal saját kérésemre távozom a vezérigazgatói posztomról (…) Ami pedig az én jövőmet illeti. Egy rövid pihenés után folytatni szeretném azt a nemzetközi terjeszkedést, immáron a saját vállalatomban, amit például a horvátországi ELLE beindításával megkezdtünk”

– olvasható a levélben.

Milkovics Pál 2020-ban lett a 168 Óra résztulajdonosa, amelynek főszerkesztőjét, Rózsa Pétert nem sokkal érkezése után leváltotta egy, az Orbán családról készült fotó miatt. Az 1989 óta létező hetilap irányítása alatt gyakorlatilag elvesztette az olvasóit, két évvel érkezése után a szintén a kiadónál lévő ingyenes Pesti Hírlappal együtt felfüggesztette a megjelenést a magas papír- és nyomdai költségekre hivatkozva. Akkor arról volt szó, hogy csak szünetel a projekt, és meg akarja menteni a lapot, azóta már szó sincs erről, egyedül a 168 Óra online verziója frissül még, szigorúan hírügyeleti szinten.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk