Letartóztatták Boldog István volt munkatársát, a Fidesz politikusát

  • narancs.hu
  • 2019. december 4.

Belpol

F. Petra a törökszentmiklósi képviselőtestület és a megyei önkormányzat tagja.

Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság F. Petra letartóztatását – írja a 24.hu, a torokszentmikosi.hu nyomán.

F. Petra 2018 nyarától az októberi önkormányzati választásig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat fideszes alelnöke volt, jelenleg a törökszentmiklósi képviselőtestület és a megyei önkormányzat tagja.

Azzal gyanúsítják, hogy uniós pályázatok elbírálására hatással bíró hivatalos személyként jogtalan haszonra tett szert, a Településfejlesztési Operatív Programmal kapcsolatos pályázatoknál jogellenesen befolyásolhatta a közbeszerzéseket.

A politikusnő korábban Boldog István fideszes országgyűlési képviselő munkatársa volt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4-es választókerületben, az Átlátszó szerint a politikus jobbkeze volt.

Hadházy szerint Boldog István korrupciós ügye miatt nyomozhat az ügyészség

Visszanyal a Cola? A Központi Nyomozó Főügyészség egy képviselőt és önkormányzatokat érintő korrupciós bűncselekmények miatt nyomoz Jász-Nagykun-Szolnok 4-es választókerületében - állítja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, akinek Polt Péter legfőbb ügyész a napokban küldött egy szűkszavú levelet.

Neked ajánljuk

Gázlángolj még, baby!

Az inspiráció nagyjából úgy viszonyul a másoláshoz, ahogy a szeretet a kihasználáshoz. Erről tanúskodik Olivia Wilde új thrillere, tartalmilag és formailag egyaránt.

Egy fiktív háború leletei

A fiatal szobrászművész kiállításán fél tucat munka látható, amelyek több szállal kapcsolódnak korábbi alkotásaihoz. Saját bevallása szerint munkamódszerének sarokpontja, hogy a kész mű kétértelmű és nyitott, humoros és egyben ironikus is legyen, valamint reflektáljon társadalmi kérdésekre is. 

Béketurné

„A lehető leghatározottabban szólalunk fel az ártatlan polgári lakosság ellen elkövetett háborús bűnök kivizsgálása érdekében. Egyetlen elkövetett bűncselekmény sem maradhat büntetlenül” – mondta Novák Katalin New Yorkban, az ENSZ-közgyűlésen, hozzátéve, hogy jelenleg Magyarország történetének legnagyobb humanitárius akciója zajlik.

A paraván

A Parlament őszi ülésszakát megnyitó beszédében Orbán Viktor súlyosbodó gazdasági bajaink, mindenekelőtt az infláció okaként az Oroszország ellen bevezetett globális gazdasági büntetőintézkedéseket nevezte meg.