Letartóztatták Boldog István volt munkatársát, a Fidesz politikusát

  • narancs.hu
  • 2019. december 4.

Belpol

F. Petra a törökszentmiklósi képviselőtestület és a megyei önkormányzat tagja.

Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság F. Petra letartóztatását – írja a 24.hu, a torokszentmikosi.hu nyomán.

F. Petra 2018 nyarától az októberi önkormányzati választásig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat fideszes alelnöke volt, jelenleg a törökszentmiklósi képviselőtestület és a megyei önkormányzat tagja.

Azzal gyanúsítják, hogy uniós pályázatok elbírálására hatással bíró hivatalos személyként jogtalan haszonra tett szert, a Településfejlesztési Operatív Programmal kapcsolatos pályázatoknál jogellenesen befolyásolhatta a közbeszerzéseket.

A politikusnő korábban Boldog István fideszes országgyűlési képviselő munkatársa volt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4-es választókerületben, az Átlátszó szerint a politikus jobbkeze volt.

Hadházy szerint Boldog István korrupciós ügye miatt nyomozhat az ügyészség

Visszanyal a Cola? A Központi Nyomozó Főügyészség egy képviselőt és önkormányzatokat érintő korrupciós bűncselekmények miatt nyomoz Jász-Nagykun-Szolnok 4-es választókerületében - állítja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, akinek Polt Péter legfőbb ügyész a napokban küldött egy szűkszavú levelet.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.