Levélben fenyegették meg Gémesi Györgyöt

  • narancs.hu
  • 2022. január 25.

Belpol

Anonymus üzent neki. 

„Az Ön titkai is a birtokomban vannak. Ha 2022 január 31-is benyújtja lemondását és lehetővé teszi, hogy az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások legyenek, ahol Ön kiáll a kormánypártok közös jelöltje mellett akkor emelt fővel távozhat. Ezzel felesleges kiadásoktól kímélheti meg a költségvetést és egy kellemetlen botránytól a várost” – egyebek mellett ezt írta levélben a „Városháza-botrányt” kirobbantó Anonymus Gémesi Györgynek, Gödöllő polgármesterének. 

Gémesi szerint nem elég, hogy lehallgatták, feltörték a lakását, „mocskolódó, hazug” filmeket készítettek róla és terjesztik a „Fidesz médiában”, most megfenyegették. 

A Városháza-ügyben felállított vizsgálóbizottság munkája hétfőn ért véget, ami nem talált bizonyítékot arra, hogy jutalékos rendszer működne a Fővárosi Önkormányzatnál, illetve hogy el akarták volna adni az épületet. Továbbá mint ismert, Gémesi György volt a Pegazus-megfigyelések egyik célpontja. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk