Magánmentővel vitték a börtönbe Galambos Lajost

  • narancs.hu
  • 2023. április 26.

Belpol

Megkezdte büntetését Baracskán a népszerű zenész.

Délelőtt 10 órakor megkezdte három és féléves börtönbüntetését Galambos Lajos – számolt be róla a Telex. Egészségi állapota miatt magánmentő szállította a Közép-Dunántúli Büntetésvégrehajtási Intézetbe, Baracskára.

A Lagzi Lajcsi néven ismert zenész ügye 2015 szeptemberében indult, amikor akkori feleségével együtt letartóztatták (a feleséget később felmentették), és vesztegetés, valamint áram, víz és gáz lopásában találták bűnösnek. Saját birtokán és egy tatai lakóparkban is illegálisan vételezett energiát.

Galambos Lajos idén januárban egészségügyi állapotára, gyógyíthatatlan tüdőbetegségére hivatkozva nyújtott be halasztási kérelmet, így végül nem ment börtönbe február 15-én Kecskemét. A bíróság végül jogerősen elutasította Lagzi Lajcsi halasztási kérelmét.

Galambos Lajos eddig már 125 napot töltött előzetesben, ezért a rá kirótt büntetésből azt az időszakot levonják.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk