Hetek óta hiába várunk Mészáros 2Rule-boltjának nyitására

  • Gera Márton
  • 2018. szeptember 3.

Belpol

Azt ígérték, augusztus végén kinyit. Egyelőre zárva van.

„A webshopot és a budapesti márkaboltunkat egy időben, egy kampányra építve együtt szeretnénk útjára indítani, valamikor augusztus végén, szeptember elején” – ezt Kővári Ágnes, a 2Rule vezérigazgatója mondta az Origónak augusztus elején.

Mészáros Lőrinc sportszermárkája idén nyáron „robbant be” a piacra, és már a bemutatkozás is remekül indult: a köztévé Facebookon élőzte a márka bemutatását, az M4 Sporton pedig ingyen reklámozták a 2Rule-t.

Ám egy egyszerű halandó továbbra sem tudna lecsapni a döntően külföldön készülő, egy nigériai márka sportruházatára erősen hasonlító 2Rule-termékekre. A 2Rule hivatalos honlapja továbbra sem szolgál sok információval, a legtöbb, amit megtudni innen, hogy a honlap hamarosan beindul, és például mezeket is lehet tervezni:

false

Múlt hét elején érdeklődtünk a honlapon megadott telefonszámon, és azt közölték, hogy a hét második felében, a hétvégén biztosan kinyit a Váci úti Promenad Gardens irodaház aljában Mészáros márkájának boltja. A hétvégén a bolt nem nyitott ki, így ma újra érdeklődtünk a megadott telefonszámon, a mostani ígéret az volt, hogy szeptemberben nyit a bolt.

A honlap és a márkabolt hiánya azonban nem zavarja a magyar csapatokat, úgy tűnik, valamiért nagyon vonzó lett 2Rule mezbe öltöztetni a játékosokat: a Felcsút, a Haladás, a pénzügyi gondokkal küzdő Pécsi MFC és DVTK labdarúgói már 2Rule-ban feszítenek, igaz, eddigi meccseik jelentős részét elvesztették.

Figyelmébe ajánljuk