Megajándékozta Karácsony Dominikot, aki a rendőrökkel közösen megmentette a Margit hídról leugrani készülő fiút

  • narancs.hu
  • 2022. május 24.

Belpol

És segít neki albérletet keresni. 

„Tegnap este Fináncz Dominik járt nálam, az a 22 éves fiatalember, aki a múlt héten megmentett egy kétségbeesett fiút a Margit hídon, és megakadályozta, hogy a Dunába vesse magát. Dominikot már aznap kerestem telefonon, hogy megköszönjem helytállását, tegnap pedig a városvezetés nevében egy csekély ajándékkal háláltam meg hőstettét. Beszélgetésünk során elmondta, hogy éppen albérletet keres, úgyhogy, aki szívesen kiadná egy megbízható, életmentő fiatalembernek az egy- vagy másfél szobás lakását, ahová kutyát is lehet vinni, az írjon itt a Facebook-oldalamon egy üzenetet és továbbítom neki” – írja Karácsony Gergely főpolgármester a Facebookon

Mint ismert, szerda délután egy fiatal fiú a Dunába akart ugrani a Margit hídról, a rendőrök rántották vissza. A munkájukat Fináncz Dominik segítette, aki a kiérkezésüket követően is nyugtatni próbálta a fiút. „Továbbra is kérek mindenkit, hogy ha hasonló helyzetben talál valakit, segítsen, ilyenkor egy-két jó szó is sokat számít. Dominiknak pedig köszönöm szépen még egyszer, példát mutatott emberségből mindannyiunk számára!” – fogalmaz Karácsony. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk